Анжи

ЗА ПОСРЕЌНО И ПОВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Т.Д. АНЖИ е компанија која веќе 20 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Нашата компанија се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa. Нашите продажни салони се модерни и опремени, на достапни локации и со услужен персонал. Располагаме со квалитетни производи од реномирани светски брендови. Услугата и квалитетот се наш заштитен знак, Дојдете и уверете се !!!

пешкир

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Скопје-Ул. Ленинова 37

Валиден:

Од: 02/10/2015

До: 02/11/2015

пешкир

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Скопје-Ул. Ленинова 37

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 19

Валиден:

Од: 02/10/2015

До: 02/11/2015

пешкир

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Скопје-Ул. Ленинова 37

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 19

Валиден:

Од: 02/10/2015

До: 02/11/2015

Град

Скопје
Скопје
Тетово
Тетово

Телефон

02-3131-200
02-3223-550
044-341-151
075-209-818

Email

Back to Top