Анжи

ЗА ПОСРЕЌНО И ПОВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Т.Д. АНЖИ е компанија која веќе 28 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Нашата компанија се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa. Нашите продажни салони се модерни и опремени, на достапни локации и со услужен персонал. Располагаме со квалитетни производи од реномирани светски брендови. Услугата и квалитетот се наш заштитен знак, Дојдете и уверете се !!!

беби сет од 10 парчиња

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 19

Валиден:

Од: 07/09/2020

До: 07/10/2020

беби сет од 5 парчиња

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 19

Валиден:

Од: 07/09/2020

До: 07/10/2020

беби сет од 5 парчиња

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 19

Валиден:

Од: 07/09/2020

До: 07/10/2020

ime1

Валиден:

Од: 2016-12-19

До: 2016-12-20

беби сет

Валиден:

Од: 2015-10-03

До: 2015-11-03

беби сет

Валиден:

Од: 2020-10-31

До: 2020-10-31

Град

Скопје
Тетово
Тетово

Телефон

02-3131-200
044-341-151
075-209-818

Email

Back to Top