Анжи

ЗА ПОСРЕЌНО И ПОВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

Т.Д. АНЖИ е компанија која веќе 28 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Нашата компанија се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa. Нашите продажни салони се модерни и опремени, на достапни локации и со услужен персонал. Располагаме со квалитетни производи од реномирани светски брендови. Услугата и квалитетот се наш заштитен знак, Дојдете и уверете се !!!

ibrm

Валиден:

Од: 12/08/2017

До: 12/09/2017

ibrm

Валиден:

Од: 12/08/2017

До: 12/09/2017

седиште

Скопје-Ул. Дебарца бр. 36

Скопје-Ул. Ленинова 37

Тетово-Ул. Тодор Циповски – Мерџан бр. 23

Валиден:

Од: 15/10/2015

До: 15/11/2015

седиште

Валиден:

Од: 2015-10-15

До: 2015-11-15

седиште

Валиден:

Од: 2015-10-15

До: 2015-11-15

седиште

Валиден:

Од: 2015-10-15

До: 2015-11-15

Град

Скопје
Тетово
Тетово

Телефон

02-3131-200
044-341-151
075-209-818

Email

Back to Top